Second opinion

Onze expertise, uw voordeel

second-opinion

Zakelijk succes is van veel factoren afhankelijk. En gelukkig heeft u veel van die factoren zelf in de hand. Maar u zult beamen; het kan altijd nog beter. Een manier om uw zaken nog beter op orde te krijgen, is het kritisch laten beoordelen van uw verzekeringsportefeuille. Uw adviseur verzekert u dat uw pakket up-to-date is. U betaalt de juiste prijs voor het juiste product. Maar is dat wel zo? Wanneer is uw verzekeringsportefeuille voor het laatst eens grondig onder de loep genomen?

Helemaal niet zo’n gek idee dat u onze hulp inroept. Wij kijken met een frisse blik naar uw verzekeringsportefeuille. Zie het als een second opinion. Vrijblijvend en verhelderend. Een frisse, onafhankelijke blik werpt vaak nieuw licht op de zaak. Denk aan nieuwe ontwikkelingen en regelgeving waar u nu nog geen weet van heeft, maar die wellicht een fikse besparing kunnen opleveren. En mocht blijken dat veranderen u niets oplevert, dan vertellen wij u dat ook. Dat hoort bij een objectieve second opinion.

Onze aanpak? MontClair inventariseert en beoordeelt op onafhankelijke wijze uw verzekeringsportefeuille. Daarbij houden we rekening met ontwikkelingen in de markt die van invloed kunnen zijn op bepaalde verzekeringen en bijbehorende premies.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)35 52 86 120.