Over ons

Even voorstellen

APS

MontClair is opgericht door drie gedreven professionals met ieder hun eigen expertise. Als een drie-eenheid vertegenwoordigen ze vol overtuiging de kernwaarden van MontClair: eerlijkheid, transparantie, persoonlijke aandacht en deskundigheid. Met als belangrijke gemene deler: ‘onze onafhankelijke adviesfunctie is ons grootste goed’.

Arnold Klapwijk

‘Duidelijk zijn. Dus ook over onze beloning’

Arnold Klapwijk

Arnold Klapwijk (1953) heeft ruim 35 jaar ervaring, zowel nationaal als internationaal. Arnold bekleedde verschillende functies bij Marsh (voorheen Mees & Zoonen en Sedgwick) en werkte vier jaar als vicepresident bij Johnson & Higgins in New York (het huidige Marsh). In die positie bediende hij de Noord- en Zuid-Amerikaanse markt en vertegenwoordigde hij het J&H/Unison-netwerk in deze regio’s. Voordat hij MontClair oprichtte, was hij tien jaar werkzaam als managing director bij Meeùs Assurantiën. Arnold is een expert op het gebied van algemene verzekeringen en heeft alle benodigde kwalificaties achter zijn naam staan, waaronder de titel Registermakelaar in Assurantiën (RMiA).

“MontClair biedt bedrijven goed en onafhankelijk advies. Bedrijven zijn bereid daarvoor te betalen maar willen, heel begrijpelijk, wel weten waarvoor ze ons precies betalen. En staat die beloning wel in verhouding tot het werk dat wij verrichten? Reële vragen waarop wij eerlijk antwoord geven. Ik zie MontClair ook wel als een welkome tegenbeweging richting de alomheersende drang naar schaalvergroting. En als je onze klanten spreekt, blijkt dat die gedachte klopt. Groter is zeker niet altijd beter.”  Arnold is algemeen directeur van MontClair.

Patricia Schellen

‘Verzekeren is mensenwerk’

Patricia Schellen

Patricia Schellen (1972) studeerde Business Adminstration in Antwerpen en startte haar carrière in 1995 bij de Sytsma Group. Daarna werkte ze ruim zes jaar bij Meeùs Assurantiën om uiteindelijk in 2003, samen met Arnold Klapwijk en Stasiu Kowalski, MontClair op te richten.

“Persoonlijke aandacht, daar draait het voor mij om. We zijn misschien niet de allergrootste, maar juist daarom kan ik veel meer waarmaken voor mijn klanten. Ik vind het ook erg belangrijk om op een transparante manier richting onze klanten te opereren; resultaatgericht, open en met aandacht. Verzekeren is mensenwerk en als wij ons over een dossier ontfermen, dan kun je erop rekenen dat we ook echt wat voor elkaar krijgen.”

Patricia is gespecialiseerd in Employee Benefits maar heeft inmiddels haar werkgebied uitgebreid; ze is verantwoordelijk voor Marketing & Sales.

Stasiu Kowalski

‘Deskundig advies en beste dienstverlening’

Stasiu Kowalski

Stasiu Kowalski (1955) heeft ruim dertig jaar ervaring in de verzekeringsbranche en begon zijn loopbaan bij een Rotterdamse verzekeringsmakelaar. In de loop der jaren specialiseerde Stasiu zich niet alleen in riskmanagement, hij kan ook bogen op een schat aan kennis op het gebied van logistieke dienstverlenende bedrijven en fleetmanagement. Voordat Stasiu de stap maakte om MontClair te beginnen, werkte hij samen met Arnold en Patricia bij Meeùs Assurantiën.

“Interactie met de klant, daarvoor kun je me wakker maken. Bovendien is de diversiteit van ons klantenportfolio voor mij al een feest op zich. Met onze ervaring en kennis leveren we hoge kwaliteit. Dat doe ik iedere dag met plezier. Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we onze klanten zo goed mogelijk willen adviseren. En soms resulteert dat helemaal niet in een verzekering, maar kan de klant een bepaald risico zelf relatief eenvoudig oplossen.”

Stasiu is senior accountmanager.