Air Liquide Welding

Air Liquide Welding

air_liquide_weldingAir Liquide Welding Nederland B.V. is onderdeel van de Franse Air Liquide Group. ALWN, gevestigd in Breda, is een lastechnische groothandel die de producten die binnen de Air Liquide Group gemaakt worden, verkoopt in Nederland. Het gaat om machines waarmee metalen kunnen worden gelast en gesneden en een breed aanbod aan lastoevoegmaterialen. Deze producten worden afgezet in de metaalverwerkende industrie. ALW onderscheidt zich van de concurrentie doordat het bedrijf turnkey oplossingen biedt aan zijn klanten.

Ronald van Hooijdonk is Controller en HR-manager bij ALWN en werkt sinds 2002 naar volle tevredenheid samen met MontClair. ALWN heeft bij MontClair zowel schadeverzekeringen lopen als employee benefits.  “Twee keer per jaar krijg ik een vaste adviseur van MontClair op bezoek. We nemen dan de verzekeringsportefeuille door en die wordt indien nodig aangescherpt. Ik heb er verder geen omkijken naar, en dat vind ik wel zo prettig.

Ook de snelheid waarmee mijn vragen worden behandeld, stemt mij tevreden. Daarnaast is MontClair een solide internationale zakenpartner met kennis van zaken. Vanuit onze moedermaatschappij werden alle verzekeringen onderzocht op ‘civil liability’. Die Engelse questionnaires die ik ontving waren doorspekt met ingewikkeld verzekeringsjargon. MontClair bood daarin professionele en adequate ondersteuning. Ik kreeg  de formuleren binnen no time weer ingevuld retour. Dat zie ik echt als toegevoegde waarde.”