Atlas Air

Atlas Air Inc.

atlas-airElaine Proud, Atlas Air Inc. : “Ik geef de dienstverlening van MontClair een dikke 10!”

Atlas Air Inc. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van luchtvracht, met ruime ervaring in het bedienen van de luchtvaart- en vrachtindustrieën, commerciële en militaire klanten. Atlas Air Inc. is dochterbedrijf van Atlas Air Worldwide en opereert wereldwijd.

Elaine Proud is de ‘Regional Manager Finance / HR / Administration’ van Europa, Het Midden Oosten, India en Afrika bij Atlas Air Inc. en werkt al een aantal jaren samen met MontClair op het gebied van Employee Benefits. Zij is heel enthousiast over de dienstverlening van MontClair: “Ik kan MontClair niet hoog genoeg waarderen. Elke vraag die ik aan ze stel op het gebied van Employee Benefits kunnen zij goed en snel beantwoorden. MontClair heeft echt kennis van zaken. Zonder hen zou ik de weg kwijtraken in de Nederlandse regelgeving en taal”

“MontClair is heel geduldig”, gaat Elaine Proud verder, ”Wij kunnen met al onze vragen bij hun terecht, ook als het al eerder aan de orde is geweest. Met MontClair weten we zeker dat we geen problemen zullen krijgen met de Nederlandse Autoriteiten. Zij werken heel professioneel, snel en leveren excellente service”.