Enraf-Nonius

Enraf-Nonius

Enraf

De commercieel directeur van Enraf-Nonius, Tom Doodkorte, heeft goede ervaringen met MontClair: “Een van onze containers met medische goederen verdween in het Midden-Oosten. De zending was niet via Montclair verzekerd maar via de maatschappij van de vervoerder. Ook toen leverde MontClair de juiste ondersteuning. Ze zochten uit wat onze juridische positie was en toen de verzekeraar niet direct wilde uitbetalen, hielpen ze ons door ons in contact te brengen met een bekwame transportschade advocaat. Deze zaak werd uiteindelijk naar volle tevredenheid afgewikkeld.”

Enraf-Nonius is sinds haar oprichting in 1925 gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en diensten op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Of het nu gaat om behandelbanken, geavanceerde fysiotechnische apparatuur, producten voor actieve en functionele revalidatie of medische fitness; Enraf-Nonius heeft alles wat de moderne bewegingsspecialist nodig heeft.

Enraf-Nonius heeft naast schadeverzekeringen ook de Employee Benefits bij MontClair ondergebracht. Tom Doodkorte: “Je denkt al snel dat je binnen je eigen bedrijfstak alle risico’s kunt overzien. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. MontClair heeft echt toegevoegde waarde als het gaat om het inventariseren van de daadwerkelijke risico’s en de gepaste wijze waarop wij ons daartegen kunnen indekken.”