Trilux

TRILUX

triluxGerdien Heemskerk, TRILUX: ‘MontClair is een professionele en proactieve partner’ TRILUX CV is een van oorsprong Duitse onderneming en verkoopt innovatieve, kwalitatief hoogstaande, uiterst duurzame verlichtingssystemen aan een breed scala van bedrijven en instellingen - van ziekenhuis en onderwijsinstelling tot voetbalstadion - van kantoor en winkel tot kazerne, zowel de binnen- als de buitenverlichting. TRILUX heeft vestigingen over de hele wereld.

In het verkoopkantoor van TRILUX in Amersfoort werkt een team van 25 mensen aan de realisatie van de diverse projecten.

Gerdien Heemskerk, aanspreekpunt op het gebied van human resources: “Wij vormen een hecht team en onze focus ligt volledig op ons product en de dienstverlening. We hebben daarom ook een bewuste keuze gemaakt extern expertise in te schakelen als het gaat om administratief veeleisende zaken als employee benefits. Desondanks willen we wel goed op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen. En dan niet alleen op het gebied van employee benefits maar ook als het gaat om schadeverzekeringen. MontClair blijkt hierin een professionele en proactieve partner. Ze denken echt met ons mee."
“Dat meedenken", vervolgt Heemskerk, "leidde onlangs tot een presentatie aan onze medewerkers over pensioenen. Ingewikkelde materie maar MontClair heeft het weten terug te brengen naar de essentie. Ik vind het een sterk punt dat ze die complexe informatie begrijpelijk hebben kunnen maken. De reacties van onze medewerkers waren eenduidig positief. Daarom staan we nu op het punt om onze secundaire arbeidsvoorwaarden op dezelfde manier eens extra onder het voetlicht te brengen.”