Subagenten

Subagenten

MontClair is van alle markten thuis. Om onze klanten in de zakelijke markt in onze rol als adviseur en makelaar maximaal van dienst te kunnen zijn, is het van groot belang kennis van en toegang tot de nationale en internationale verzekeringsmarkt te hebben. Alleen zo kunnen wij optimaal inspelen op de noodzaak om voor onze relaties de juiste prijs-kwaliteitverhouding van de aan te bieden verzekeringsproducten veilig te stellen.

 

 

Prominente verzekeraars
Wij doen in principe zaken met alle in Nederland toegelaten verzekeraars. Dit zijn Nederlandse verzekeraars of Nederlandse vestigingen van buitenlandse verzekeraars. Hiertoe beperkt het zich echter niet. Indien noodzakelijk zullen wij ook gebruikmaken van de diensten van verzekeraars die buiten Nederland gevestigd zijn.

Profiteren
Het grote aanbod van verzekeraars voor de Nederlandse markt betekent dat wij de beschikking hebben over een inkoopmarkt die zijn weerga niet kent. Deze markt staat wereldwijd bekend als een van de meest professionele maar zeker ook een van de meest concurrerende markten ter wereld. Het is uiteindelijk de klant die hiervan kan profiteren.

Actieve relatie
Onze kennis en ervaring stellen wij graag aan u – gewaardeerde collega’s in de branche – beschikbaar. Met een grote, snel uitbreidende groep van assurantietussenpersonen onderhouden wij een actieve zakelijke relatie. Deze samenwerking spitst zich toe op het toegang geven tot de vele, soms ongekende mogelijkheden van de nationale en internationale verzekeringsmarkt.

Succes verzekerd!
Deze samenwerking levert voor beide partijen een win-winsituatie op. Zo kunt u namelijk bij nieuwe of bestaande klanten de concurrentie het hoofd bieden, omdat u toegang krijgt tot markten waarover u zelf niet kunt beschikken. Hoe eerder wij betrokken worden bij uw commerciële plannen, hoe beter wij u kunnen ondersteunen met relevante marktinformatie. Zo vergroot u uw commerciële kansen aanzienlijk.

Vruchtbare samenwerking
De samenwerking begint nadat duidelijke werkafspraken zijn gemaakt die vastgelegd worden in een samenwerkingsovereenkomst. Ook met duidelijkheid over zaken als portefeuillerecht. Een vruchtbare samenwerking begint immers met helderheid en duidelijkheid voor beide partijen. Daar staat MontClair voor. Ook in de relatie met u als branchegenoot.